Innovative Scalp Pigmentation AB (ISP) är en auktoriserad jobbexpert i Nacka Kommun. Vi är också underleverantör och utför uppdrag inom jobbcoachning för Arbetsförmedlingen.

Det som är viktigt för Dig är viktigt för oss. Att rusta Dig för framtiden och matcha Din kompetens på arbetsmarknaden är vårt uppdrag. Vi finns till för Dig. Vi finns här för dig. Det som är viktigt för dig är viktigt för oss. Vårt stöd leder dig närmare till arbete eller utbildning. Få din kompetens matchad mot arbetsmarknaden.

 Våra handläggare älskar de olika utmaningar som varje unik deltagare kommer med. Vi som arbetar med uppdraget har bakgrund i Arbetsförmedlingen under längre period och arbetat med etableringsuppdraget. Vi har goda kunskaper om den svenska arbetsmarknaden och vilka krav som ställs på dig som är arbetssökande för att DU ska erhålla ett arbete. Med tanke på vår bakgrund har vi extremt fingertoppkänsla när det gäller att motivera, coacha och matcha arbetssökande med arbetsgivare.

Några deltagare behöver vägledning till en ny karriär, andra behöver öka sitt självförtroende att våga söka upp arbetsgivare. Vissa deltagare vill inte ha vilket jobb som helst utan behöver stöttning i att målinriktat söka sig till drömjobbet. Våra engagerade handledare hjälper dig på ett systematiskt, lösningsfokuserat och individanpassat sätt att hitta rätt långsiktigt.

​Via våra företagskontakter har vi möjlighet att presentera Dig för arbetsgivare med anställningsbehov. Dessutom har vi särskild kompetens i hur det är att komma som nyanländ till Sverige.